Rotte- / Kadaverhunder

Kadaver, rotter og mus

En forråtnelsesprosess kan ta flere uker, og kadaveret vil avgi lukt hele veien.

Å begynne og åpne vegger og gulv for å finne kilden er som å finne nålen i høystakken – det er tidkrevende og kan fort bli meget kostbart. En rotte/mus avgir væske når den ligger å lukter som kan trekke inn i treverket på huset og gjøre store skader. Rotte/mus graver seg gjennom isolasjon å ødelegger mye at husets oppbygging.

Spesialtrente hunder som kan lokalisere kadaver og bol

Vi kommer til deg og utfører søk med spesialtrente hunder for å lokalisere kadaver og bol. Vi har også utført jobber hvor hundene våre finner mulige passasjer/innganger rottene bruker. Dersom hundene våre finner et bol, dekkes dette av en del forsikringsselskap. Vi har også vært på jobber hvor hundene våre har funnet innganger hvor rottene har trekt inn i huset. Dersom de ikke finner kadaver lukt går de etter neste mulige sterkeste lukt som da er innganger. Dersom kunden ønsker tilbyr vi også en utvendig sjekk av huset for å prøve å finne eventuelle innganger for rotter og mus.

Søk etter levende rotter / mus

Noen av våre godkjente kadaverhunder er og spesialtrent på sporing og eliminering av levende rotter/ mus. Skulle det dukke opp en rotte på ett spisested/ butikk eller lignende kan vi hjelpe med å lokalisere og eliminere skadedyret effektivt.

Vi har en nese for alle jobber!

Har du en vond lukt i huset? Veggedyr bitt på kroppen? Eller kanskje du ønsker å delta på kurs for operativ godkjenning?