Om oss

AWD Tjenestehund AS

AWD Tjenestehund AS ble etablert i 2015 av Isabell Befring Njøten og Raymond Njøten. Vi har over 15 års erfaring med tjenestehunder.

I motsetning til andre som driver med spesialsøk, er hundene våre godkjent på kun én lukt. Dette øker treffsikkerheten på markeringene hundene gjør, vi vet nøyaktig hva de markerer på. Dette sikrer mer pålitelige og nøyaktige markeringer fra våre hunder.

Høy kvalitet

AWD Tjenestehund AS godkjenner ikke sine egne hunder, men bruker eksterne dommere for godkjenning. Vi har god kontakt med tidligere hundeførere i politiet som driver med nark, bombe, sæd og liksøk. Vi ønsker at kundene våre skal være trygge på kvaliteten vi leverer.

AWD Tjenestehund AS har hovedkontor i Bergen i Norge, og kan levere tjenester i alle deler av landet, men også i store deler av Europa.

Kurs, opplæring og godkjenning

AWD Tjenestehund AS sitt mål er å være størst innen private hundetjenester i Norge. Vi ønsker å kunne tilby en god operativ tjeneste, samt utdanne gode ekvipasjer som kan representere AWD Tjenestehund AS. Alle våre hunder må gjennom krevende kurs, opplæring og godkjenning.

Årlig godkjenning

Under godkjenningen blir det lagt ut forskjellige forstyrrelser for hundene, som de må komme rundt. Godkjenningen foregår på steder som er ukjente for hunden og hundefører, og med forskjellige typer miljø. Hundene må re-godkjennes årlig for å bekrefte at hunden fremdeles kan gå i tjeneste.

Vi har en nese for alle jobber!

Har du en vond lukt i huset? Veggedyr bitt på kroppen? Eller kanskje du ønsker å delta på kurs for operativ godkjenning?