Nye godkjente ekvipasjer hos AWD

Godkjennings helgen 4-6 september.

 

Siv Victoria Cleghorn med hunden Vesa er godkjent Veggedyr ekvipasje. Vesa er den første og eneste godkjente Veggedyr hunden i AWD. De holder til i Hønefoss.

Vesa er veldig utholdende og har en nese for detaljer. AWD er stolte over å kunne presentere denne veggedyr ekvipasjen. I september vil vi ha flere godkjente veggedyr ekvipasjer og kan tilby denne tjenesten.

 


Rune Klukstad med hunden Maxi er godkjent kadaver ekvipasje. De holder til i Hønefoss. De har lenge vært klare for å komme seg ut på jobber. Vi har vel aldri sette en ekvipasje som samarbeider så godt sammen og er så like. Forsett den gode trening. Vi gleder oss til å kunne sende dere ut på jobb for AWD.

 

 

Siv Victora Cleghorn med hunden Apollo er godkjent kadaver ekvipasje. Samspillet mellom Siv og Apollo er helt spesielt. Apollo har sin egen måte å fortelle hundefører Siv Victoria Cleghorn, at i dette rommet befinner det seg ingen kadaver lukt.

Han motivasjon og vilje til å søke er sterk. En flott ekvipasje vi gleder oss til å sende ut på kadaver jobber.

 

Raymond Njøten med hunden Mica har re-godkjent denne helgen. Godkjente hunder må re-godkjennes hvert år for å vise at de holder det nivået vi ønsker å ha i AWD.

Mica er en stor toller med et høyt aktivitetnivå. Mica hadde ingen problemer med å holde det nivået vi ønsker å opprettholde i AWD.

 

 

Isabell Befring med hunden Jojo har re-godkjent denne helgen. Godkjente hunder må re-godkjennes hvert år for å vise at de holder det nivået vi ønsker å ha i AWD.

Jojo er en hund med mye motor og en grundig nese. Jojo hadde ingen problemer med å holde det nivået vi ønsker å opprettholde i AWD.